Mobilní Opera

Mobilní Opera

Nedávno byly představeny nové verzi internetového prohlížeče pro normální mobily Opera mini 6.5 a pro mobily s operačním systémem android Opera Mobile 11.5

Obě verze se pyšní stejnou novinkou, díky které už nebudete muset šahat tak hluboko do kasy při placení mobilního internetu s FUP.

Novinka, je na podobném principu, jako Amazon Silk. Využívá služeb Cloudu. Když zadáte internetové stránku a potvrdíte, stránka a její obsah se nejdříve pošle na servery Opery a pak zpátky kompromitované ve znatelně menší velikosti zpátky na Operu v mobilu. Menší velikost je samozřejmě myšlena datové ne, že by Opera zredukovala obsah textový.

Tuto funkci především ocení majitelé mobilního internetu s FUP, jak jsem již naznačoval.

Další novinkou pro všechny nové verze opery tedy i budoucí Desktopové Opeře 12 má být zcela nový způsob procházení na stránce. Opera chce způsobit revoluci, už žádné posouvání kolečkem myši na stránce, ale obracení listů, jako u knihy. Pokud se tato funkce chytne, což je velká otázka, kvůli nutnosti implementace na stránky speciálního stránkovacího kodu, tak bychom se mohli dočkat i za pár let revoluce v myši, kdy nebude zapotřebí vůbec kolečko.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup