Chcete hrát o sto šest, ale platit jen pár stovek měsíčně?

Hráčskou populaci netvoří jediný organismus – naopak jde o velmi různorodou skupinu lidí s často velmi odlišným přístupem k hraní. Pokud bychom přesto definovali několik základních škatulek, museli bychom do jedné vměstnat příznivce předplacených herních knihoven. Proč obliba předplatného mezi konzolisty prudce stoupá a pro koho je rozumnou volbou?

Herní předplatné slibuje spoustu muziky za málo peněz

Předplatné je neobyčejně populární také v rámci filmového průmyslu. Divák se může rozhodnout, jestli si zajde do kina – anebo si za cenu jediného lístku zaplatí měsíční přístup k některé z mnoha streamovacích služeb. Prakticky na stejném principu jako Netflix, HBO Go, Disney+ či Apple TV fungují také herní předplatné.

Herní předplatné je obecně preferováno hráči, kteří nemají dostatek prostředků, aby si pravidelně kupovali dražší exkluzivní tituly. Početnou skupinu předplatitelů však tvoří i méně nároční konzolisté, jejichž prioritou je přístup k dostatečně velké nabídce kvalitní her. Nemají náladu ani čas zdlouhavě vybírat podle žánru či jiných preferencí – a raději si vyberou z užšího okruhu.

Xbox vs PlayStation

Pokud v rukou rádi třímáte Xbox One ovladač, můžete si zaplatit členství Xbox Game Pass, které zahrnuje přístup ke stovkám špičkových her. Knihovna se neustále plní dalšími tituly a ty od Xbox Game Studios jsou předplatitelům k dispozici v den jejich vydání.

Ovladač k PS4

Ale co když je vám milejší ovladač PS4, případně patříte mezi hrdé majitele páté generace legendární konzole od Sony? Služba PlayStation Plus taktéž zahrnuje stovky klasických i současných her – a k tomu spoustu atraktivních členských výhod. Potřebuje snad milovník digitální zábavy k životu ještě něco dalšího?

Oba komentáře a ping jsou v současné době uzavřeny.
Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup