Android aplikace Prisma ke stažení

Android aplikace Prisma ke stažení

Aplikace Prisma, která dokáže dokonale upravovat vaše fotografie, jako od slavných světových malířů je konečně dostupná i pro Android.  Abyste si aplikaci mohli nainstalovat potřebujete minimální verzi Androidu 4.1 a novější. V tomto článku se dozvíte co aplikace Prisma nabízí a odkud jí zdarma stáhnout.

Prisma app úprava fotek

Po nainstalování a spuštění aplikace se vám otevře okno s focením  a pod ním 3 ikony. První ikonou zleva nastavujete blesk s možnostmi bez blesku, s bleskem a automatickým bleskem. Prostřední ikona je pro výměnu kamery ze zadní na přední či obráceně. Poslední ikona ozubeného kolečka značí nastavení. V nastavení aplikace Prisma si můžete vybrat jestli má aplikace ukládat originální vyfocené fotky, dále jestli má automaticky ukládat upravené artworks fotky. V nastavení můžete také vypnout přidávání vodoznaku s názvem aplikace do výsledné upravené fotografie.

Pokud se vrátíte z nastavení zpátky na úvodní obrazovku aplikace Prisma zjistíte, že vpravo dole máte ještě ikonu silulety obrázky, pokud na ní kliknete můžete si vybrat jakýkoliv obrázek nebo fotografii z vaší galerie pro úpravu. Aplikace Prisma tak dokáže upravovat nejen nově vyfocené fotografie, ale i starší.

V poslední řadě je na úvodní obrazovce uprostřed kolečko na které když ťuknete tak dojde k vyfocení fotografie. Po vyfocení fotgrafie se vám zobrazí celá paleta filtrů, které můžete využít na fotografii. Po vytvoření upravené fotky máte ikony pro stažení do telefonu a pro sdílení.

Aplikace Prisma filtry

Po ozkoušení aplikace musím konstatovat, že vytváření upravené fotografie po výběru filtru trvá zpravidla hrozně dlouhou dobu a především na starších Android telefonech. Na druhou stranu výsledné fotky s efekty za to čekání stojí.

Filtry aplikace Prisma

Aplikace Prisma obsahuje opravdu mnoho filtrů zaměřené na různé témata: komixové, fotky jako díla známých malířů, atd. Po vyzkoušení aplikace je dobré vždy zkusit všechny filtry, protože na každou fotku se hodí jiný. Na jedné jeden filtr udělá skvělý efekt a na jiné tentýž není nic slavného. Také závisí jestli fotíte přírodu, věci, osoby, obličej, atd.

Aplikace Prisma odkaz ke stažení

Aplikaci stahujte z officiálního obchodu Google Play ZDARMA přes tento odkaz: Prisma aplikace ke stažení

Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup