Pokémon Go jak získat pokébaly

Pokémon Go jak získat pokébaly

Mobilní hra Pokémon Go je opravdu velice chytlavá. Dokáže člověka zabavit na hodiny a zároveň ho donutit nachodit venku kilometry při hledání vysněného pokémona. Může ale nastat problém, pokud vám dojdu pokébaly a nemůžete dál chytat. Bez pokébalu nechytnete žádného pokémona. V tomto článku se dozvíte, jak získat pokébaly.  Zdarma nebo zaplacením.

Jak získat pokébaly zdarma

  • Pokébaly získáte za každý nový level.  Například za level 3 získáte 15 pokébalů. Od určitého levelu místo základního pokébalu získáte Greatball a následně Ultraball
  • Nejsnadnější způsob, jak získat pokébaly je dojít na mapě k PokéStopu a roztočit kulatou placku s fotkou daného PokéStopu následně  v bublinách vylétají věci, které můžete získat ťuknutím prstem na ně a tím prasknutí bubliny. Nejčastěji můžete získat právě pokébaly. Aby toto šlo musíte být k PokéStopu dostatečně blízko.

Jak získat pokébaly za pokécoins

Další způsob je pokud nemáte v blízkosti PokéStop či tam prostě nechcete jít můžete si pokébaly koupit za pokécoins. Jedná se o klasické mikroplatby známé ze stovek her. Ceník pokécoins naleznete v dřívějším článku: Kolik korun stojí pokécoins, včetně cen jednotlivých balíčků pokébalů.

  • 20 POKÉ BALLS cena 100 pokécoins
  • 100 POKÉ BALLS cena 460 pokécoins
  • 200 POKÉ BALLS cena 800 pokécoins

Poznámka autora: Na těchto stránkách s Návody Svetwebu.cz se nachází více jak 10 článků o hře Pokémon Go. Pro jejich snadné nalezení zadejte do vyhledávání na stránkách slovo „pokémon“ a zobrazí se vám hledané články o této oblíbené hře.

Tip: Jak snáze chytit pokémony a nevyplácat si tolik pokébalů naleznete v článku: Jak snadno chytit pokémona

YouTube Preview Image
Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup