Hra Pokémon Go ke stažení

Hra Pokémon Go ke stažení

Aktuálním celosvětovým fenoménem je hra založená na práci s virtuální realitou Pokemon Go. V tomto článku naleznete odkaz ke stažení hry Pokemon Go platný už i pro Českou republiku z oficiálního zdroje. Nejedná se o neoficiální verze z pochybných serverů, které často byly zavirované a uživatele, kteří je nainstalovali „šmírovali“, o tom jsem psal v dřívějším článku: Zavirovaná hra Pokemón GO pro Android. Pokud máte v telefonu takovouto neoficiální verzi, tak důrazně doporučuji ji co nejdříve odinstalovat a nahradit verzí z oficiálního zdroje jako je Apple App Store a Google Play.

Pokémon Go hra

Pokemon není žádná novinka. Pokémoni jsou na světě již cca 20 let, ale teprve  teď očividně nastal jejich pravý čas díky rozšířené realitě. Základem hry je chození venku a chytání pokémonů přes kameru pomocí viruální reality. To je ta věc v čem je tato hra Pokemon Go jedinečná. Navíc do budoucna nabízí velké možnosti pro výrobce brýlí s rozšířenou realitou, jako je Microsoft Hololens.

YouTube Preview Image

Pokemon Go hra je ZDARMA. Používá mikroplatby můžete nakupovat za peníze PokéCoins a za ty items/věci.

Zajímavost: Hra Pokemon Go přepsala takřka všechny dosavadní herní rekordy. V počtu stažení aplikace v prvních dnech, v počtu aktivních uživatelů atd. Díky tomu akcie tvůrců hry a Nintenda stouply během jednoho dne skoro o čtvrtinu.

Pokémon Go hra odkaz ke stažení

Pokémon Go hra odkaz ke stažení pro Android

Pro nainstalování musíte mít verzi Androidu 4.4 a výše.Odkaz ke stažení Pokemon Go z Google Play: Pokemon Go Android.

 

Pokémon Go hra odkaz ke stažení pro Apple iOS

Pro nainstalování musíte mít verzi iOS 8 a výše.Odkaz ke stažení Pokemon Go z App Store: Pokemon Go iOS.

Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup