Kde zdarma stáhnout Windows 10

Kde zdarma stáhnout Windows 10

Již dříve jsem napsal článek, kde zdarma stáhnout Windows 10 Technical Preview, ten ale již není aktuální, protože před pár dny byla uvedena na trh finální plná verze systému Windows 10 a v tomto článku se dozvíte, kde ZDARMA stáhnout a získat tento nový operační systém od Microsoftu.

Zajímavost: Microsoft Windows 10 bude k dispozici ZDARMA k aktualizaci pro majitele operačních systémů Windows 7 a novějších po dobu 1 roku, od uvedení Windows 10 na trh.

Kde stáhnout Windows 10 zdarma?

Jednoduše klikněte na odkaz ZDE, kde si vyberete verzi vašeho systému 32bitovou, či 64bitovou. Pokud máte 4GB RAM a více, doporučuji 64bitovou verzi.

Abyste mohli stáhnout Windows 10 musíte mít dostatek místa na vašem pevném disku.  Dále připojení k internetu. Po stažení budete potřebovat jedno DVD na které vypálíte ISO soubor se systémem, či flash disk s minimální kapacitou 4GB.

Budete potřebovat i váš product key vašeho systému. Ten zjistíte jednoduše: Ovládací panely\Systém a zabezpečení\Systém  a dole je ID produktu to opište.

Pozor důležité je, aby váš počítač, notebook, či tablet splňoval minimání hardwarové požadavky systému, které si můžete přečíst v předchozím článku: Minimální hardwarové požadavky pro Windows 10.

Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup