Jak získat Windows 10 ZDARMA?

Jak získat Windows 10 ZDARMA?

Windows 10 aneb přelomový UNIVERZÁLNÍ operační systém od Microsoftu pro všechna zařízení. Univerzální proto, že bude jeden systém pro Počítače/notebooky, tablety, xbox, nositelnou elektroniku a samozřejmě mobily.  Čím se blíží datum uvedení tohoto operačního systému na trh tím je známo čím dál více informací.

Tip: Pokud vás zajímá, kde zdarma stáhnout Windows10 přečtěte si novější článek: Kde stáhnout Windows 10.

Jak jste si mohli přečíst v předešlém článku o Ceně Windows 10 ZDE. Víte, že tento systém bude dostupný ZDARMA. Ovšem má to určité podmínky.

Abyste získali následně Windows 10 Zdarma musíte mít operační systém Windows 7, či Windows 8 a vyšší. Pokud máte starší operační systém Windows XP, Windows Vista nemáte nárok na Windows  10 Zdarma. Samozřejmě tu je možnost UŠETŘIT peníze. Pokud si koupíte Windows 7, které stojí mnohem menší peníze, nežli budou stát Windows 10 budete mít následně po zakoupení Windows 7 mít nárok na Windows 10 zdarma.

Samozřejmě tato akce s Windows 7 zdarma bude i časově omezená max na 1Rok od uvedení systému na trh.

Shrnutí požadavků pro získání Windows 10 ZDARMA:

  • Musíte mít stávající operační systém minimálně verze Windows 7 a vyšší.
  • U mobilních zařízení musíte mít operační systém Windows Phone 8 a vyšší.

Abyste dostali od Microsoftu nabídku na přechod na nové Windows 10 je třeba registrovat váš email na který vám Microsoft po uvedení zašle informace s nabídkou na upgrade na Windows 10. Registraci emailu můžete provést ZDE v části: Nabídka upgradu zdarma*

YouTube Preview Image
Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup