Windows phone aplikace pro české zprávy

 Windows phone aplikace pro české zprávy

Aplikace vždy byly a jsou mnohem přívětivější a intuitivnější nežli klasické internetové stránky, proto přední zpravodajské servery na celém světě i v České republice mají vlastní aplikace, pro chytré telefony. Nejedná se o aplikace, pro pár nadšenců, ale pro minimálně 40% všech návštěvníků těchto serverů, poněvadž stále více lidí přistupuje na internetové stránky z mobilních zařízeních.

Aplikace obecné české zpravodajské servery:

Novinky.cz

O aplikaci, pro zpravodajský server novinky.cz jsem napsal samostatný článek i s odkazem ke stažení aplikace, který si můžete přečíst ZDE.

iDNES.cz

Aplikace zpravodajského serveru iDNES.cz, nabízí články z veškerých rubrik (sport, technet, ekonomika, zprávy, atd..). Na úvodní stránce aplikace se dozvíte nejnovější články, i aktuální bleskové zprávy, včetně počasí v dolní části. Ovládání aplikace je velice intuitivní a můžete si přehrát i video a prohlédnout fotografie u článku.  V aplikaci můžete měnit velikost písma. Pokud se chcete o článek podělit můžete ho jednoduše sdílet, či pro pozdější přečtení připnout dlaždicí na domovskou obrazovku telefonu.

Odkaz ke stažení aplikace iDNES.cz ZDARMA z Windows Phone Store ZDE.

Lidovky.cz

Velice jednoduchá a přehledná aplikace, pro čtení článků ze zpravodajského serveru Lidovky.cz. Aplikace podporuje živé dlaždice s push notifikacemi.

Odkaz ke stažení aplikace Lidovky.cz ZDARMA z Windows Phone Store ZDE.

Česká televize ČT24

Ani Česká televize nezahálí ve vývoji aplikací a nabízí aplikaci ČT 24, prostřednictví které si můžete pustit živé vysílání zpravodajského kanálu ČT 24, dále přečíst všechny články řazené do kategorií, podle tématiky. Sdílení článku je možné pomocí emailu.

Odkaz ke stažení aplikace ČT24 ZDARMA z Windows Phone Store ZDE.

Aplikace oborové české zpravodajské servery:

ČT Sport

Aplikace plná článků o sportu, včetně živého vysílání televizní stanice ČT Sport. Články jsou přehledně rozřazeny do rubrik, podle sportu (hokej, fotbal, atd.). Pokud se o článek v aplikaci chcete podělit s někým dalším jednoduše mu ho sdílíte pomocí emailu.

Odkaz ke stažení aplikace ČT Sport ZDARMA z Windows Phone Store ZDE

.

Lupa.cz

Lupa.cz je zpravodajský server zaměřený na informační technologie a internet. Díky němu se dozvíte aktuální zprávy v oboru a zajímavé novinky. Aplikace je naprosto jednoduchá, po spuštění se vám objeví hlavní stránka s výčtem nejnovějších článků. Bohužel aplikace nemá žádné rozřazení článků do rubrik, či pomocí tagů. Články jsou možné sdílet emailem, či na sociální sítě.

Odkaz ke stažení aplikace Lupa.cz ZDARMA z Windows Phone Store ZDE.

Root.cz

Aplikace zpravodajského serveru pro IT odborníky a vývojáře. Jedná se o naprosto stejnou aplikaci, jako u Lupa.cz se stejnými funkcemi, ale zdroj článků je Root.cz.

Odkaz ke stažení aplikace Root.cz ZDARMA z Windows Phone Store ZDE.

Podnikatel.cz

Aplikace serveru podnikatel.cz zabývající se podnikatelským prostředí, vykládání složitých zákonů a zajímavých tipů a triků, pro větší zisky v podnikání.

Odkaz ke stažení aplikace Podnikatel.cz ZDARMA z Windows Phone Store ZDE.

Měšec.cz

Aplikace zpravodajského serveru se zaměřením na peníze a bankovní sektor. Zajímavé články, které vám pomohou zmenšit útratu za bankovní poplatky a zlepšíte si vaší ekonomickou gramotnost.

Odkaz ke stažení aplikace Měšec.cz ZDARMA z Windows Phone Store ZDE.

Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup