Nové Windows Phone 8.1

Nové Windows Phone 8.1

Microsoft včera ukázal novou verzi operačního systému Windows Phone s číselným označením 8.1. Dobrá zpráva pro majitele chytrých telefonů s Windows Phone je, že všechny chytré telefony s aktuálním operačním systémem Windows Phone 8 dostanou update na nový Windows Phone 8.1.

Příchod aktualizace na Windows Phone 8.1 záleží na výrobci chytrých telefonů ale očekává se, že aktualizace přijde okolo léta. Majitelé chytrých telefonů Nokia se mohou těšit nejen na nový systém Windows Phone 8.1, ale také na nové aplikace a aktualizace exkluzivních aplikací od Nokie.

Novinky ve Windows Phone 8.1

Windows Phone, kromě mnoha novinek, které budou popsané níže má i nový vzhled, kdy nejsou pouze dva sloupce dlaždic, ale nově můžete mít tři sloupce, což ocení majitelé telefonů s větším displejem.

Hlasová asistentka Cortana

Microsoft konečně zapracoval na hlasové asistence, podobně jako má iOS hlasovou asistentku Siri, tak Windows Phone 8.1 bude mít hlasovou asistentku Cortanu. Hlasová asistentka dostala toto jméno z legendární hry Halo.

Více o funkcích a možnostech Cortany naleznete v samostatném článku: Hlasová asistentka Cortana

Centrum notifikací Action Center

Windows Phone 8.1 budou mít Action Center neboli správce notifikací, který bude provázán celým systémem a uvidíte na něm mnoho informací například: novinky na Facebooku, zmeškané hovory, možnost zapnutí Wi-Fi, Bluetooth a mnoho dalšího.

Windows Phone Store

Vylepšení dostane také Windows Phone Store, který by měl být mnohem přehlednější, nežli doposud.

Internet Explorer 11

Velká novinka je Internet Explorer 11, který umí spoustu nových věcí oproti stávajícímu Exploreru ve Windows Phone 8. Nový Internet Explorer 11 bude umět stahovat z internetu, bude mít správce hesel a tedy si pamatovat vaše přihlašovací údaje. A mnoho dalšího.

Nová klávesnice Word Flow

Windows Phone 8,1 mají novou klávesnici s názvem Word Flow jednoduše řečeno budete na ní moci psát tažením prstu, což by mělo zrychlit a zpříjemnit psaní na softwaroví klávesnici.

Kalendář

Změn se dočkal i kalendář, ve kterém je mnoho nových funkcí a vylepšení pro přehlednější správu akcí a úkolů.

Video Windows Phone 8.1

YouTube Preview Image

 

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup