Apple iPhone 5S parametry

Apple iPhone 5S parametry

Rád bych Vám nyní představil nový a nejvýkonnější Apple iPhone a to iPhone 5S, jedná se jak jsem již zmínil o výkonnější variantu z nově představené dvojice iPhonů. Největší hardwarovou zajímavostí je čtečka otisků prstů zabudovaná v domovském tlačítku, tato funkce má název Apple Touch ID a více se o ní dozvíte v předchozím článku ZDE.

Kromě zmíněné hardwarové novinky v podobě čtečky otisků prstů je zde i další evoluce a to v podání A7 čipu, který má dvou jádrový procesor s frekvencí 1,7GHz a64 bitovou architekturou  a pokud se nemýlím tak Apple iPhone 5S je první chytrý telefon na světě s 64 bitovým procesorem.  Apple A7 také obsahuje nadupanou čtyř jádrovou grafiku Power VR a koprocesor Apple M7, který má nyní na starosti pohybové senzory a čipy například:akcelerometr, gyroskop atd.. Čímž vzniká velká výhoda, že se těmito senzory nemusí zabývat hlavní procesor a šetří se tak baterie a zvyšuje i výkon. Další informace o výbavě iPhone 5S naleznete v tabulce níže.

Apple iPhone 5S výbava:

Operační systém:

 iOS 7

Displej:

RETINA

Úhlopříčka:

 4“

Rozlišení:

 1136×640

Procesor:

 Dvou jádrový 1,7GHz 64bit

Grafika:

 Čtyř jádrová Power VR

RAM:

1GB

Kapacita:

 16/32/64GB

Přední kamera:

 Ano 1,2MP 720p video

Zadní kamera:

Nahrávání videa:

Fotoaparát:

Ano

 1080p

8MP

Bluetooth:

Verze 4

Wi-Fi:

 ano

3G:

 Ano

Gyroskop:

 Ano

Akcelerometr:

 Ano

Digitální kompas:

 Ano

GPS:

 Ano

Tloušťka

7,6mm

Váha:

  112g

Výdrž baterie:

 Až 250hodin

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup