Nový Apple iPhone 5S novinky

Nový Apple iPhone 5S novinky

Včera 10.9 2013 Apple představil svůj nový iPhone, přesněji řečeno představil dvě verze nového iPhone a to verzi 5C a 5S. Vyšší a výkonnější verze je 5S a tou se budeme nyní zabývat, jaké přinesla novinky.

Apple Touch ID:

Jednou ze zajímavých novinek je čtečka otisků prstů, která je vložená do home tlačítka a  dostala název Touch ID.  Tato funkce bude sloužit, jak vás jistě napadlo k odemykání iPhone 5S pomocí přiložení svého prstu na tlačítko bez nutnosti stisknutí  a následně iPhone zkontroluje váš otisk prstu. Dále  bude možné pomocí této nové funkce platit v iTunes, iStory a dalších online Apple obchodech s obsahem.  Výhoda, je že nezáleží z jaké strany přiložíte prst na tlačítko můžete ho přiložit v jakémkoliv otočení.

Další novinkou je použití nového procesoru A7, kde je použita architektura 64 bitová. A co se týče vzhledu má možnost zákazník si vybrat z více barevných variant, nežli u předchozích verzí.

Závěr:

Apple moc nepřekvapil, ale ani se nezahanbil. Jedná se o evoluci a vylepšení předchozí verze, kde jediná velká novinka je zmíněná funkce Touch ID, která má být výhodou oproti konkurenčním chytrým telefonům.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup