Google TV

Google TV

Bude televize konkurentem pro PC?
Google TV má operační systém Android. Tedy to znamená, že si můžete stahovat aplikace do televize i hry.  Google TV je možné zakoupit již jako televizi se zabudovaným google TV a nebo jako  digitální krabičku od Logitechu.

V čem spočívá výhoda Google TV?
Televize s Google TV by se dala nazvat laitsky mnohem důmyslnější a chytřejší oproti normání televizi. Nejen že můžete si stahovat aplikace a hrát hry, ale také můžete být neustále aktivní na sociálních sítí. Přehrávat videa na youtube, či jednoduše surfovat. Další výhodou je, že budete moc ovládat televizi takřka vším, počínaje chytrým telefonem. Google si prozatím u Google TV zakládá na jednoduchosti.

Na počátku roku 2012 by se měla dostat podle různých prohlášení Google TV do Evropy počínaje Velkou Británií.

Je třeba si říci:
Jsme Evropané a především Češi na takovéto zařízení připraveni? Podle statistik je velký počet obyvatel je rádo, že sotva udělá základní věci na počítači.

Chceme vůbec v televizi všechny tyto možnosti?
Má Google TV smysl? Podle mě spousta lidí si jde klidně od PC, či notebooku odpočinout k televizi.

Můj názor je, že Google TV se masově rozhodně nerozšíří. Koupí si jí leda lidi pohybující se v IT oboru. Starý lidé rozhodně po Google TV v obchodu nesáhnou.

google

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup