Windows Phone hra Modern Combat 5

Nová Windows Phone hra     Modern Combat 5

Rád bych vám představil novou velice očekávanou hru pro operační systém Windows Phone, ale i Android a iOS s názvem Modern Combat 5 autorem hry je Gameloft, který stojí již vytvořil mnoho úžasných her pro všechny mobilní operační systémy a patří k naprosté špičce ve vývoji mobilních her. Modern Combat 5 je klasická akční hra plná střílení a propracovaného herního systému.

YouTube Preview Image

Graficky je hra opravdu velice propracovaná a nabízí nespočet možností výběru zbraní.  Hra má single player a nebo multi player, kde můžete přizvat své přátele a vytvořit s nimi skupinu.

 Modern Combat 5 nároky

  • Kapacita 776MB
  • Windows Phone 8/8.1
  • 1GB RAM
  • Připojení k internetu
Bohužel právě poslední požadavek je velice nepříjemnou informací pro majitele například Lumie 520, která je nejprodávanější Windows Phone telefon na světě a hru si na ní majitelé těchto telefonů nestáhnout. Tento problém se bude týkat i nové Lumie 530.
Pro mě osobně je velkým problémem nutnost připojení k internetu, takže si hru nemůžete zahrát například při čekání na zastávce na autobus pokud nemáte mobilní internet s velkým balíčkem FUP dat.

Modern Combat 5 cena

Cena aplikace je 140 Kč, ale platí pro ní „Pořídit jednou a pak stahovat i do kompatibilních zařízení s Windows“. Cena je sice vyšší oproti většině her, ale ve hře jsem se nesetkal s výzvou k nějaké mini platbě například za zbraně atd.

Odkaz ke stažení z Windows Store: ZDE

nebo


Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup