Nejlepší aplikace pro instagram

Nejlepší aplikace pro instagram

6tag

Instagram je nejoblíbenější služba pro sdílení fotek s několika miliony aktivních uživatelů, kteří denně nahrají na instagram několik tisíc svých fotek. Instagram je dostupný v oficiálních aplikacích pro Android a iOS. Pro Windonws Phone je prozatím Beta verze, která ovšem je velice špatná a uživatele velice omezuje a má značné problémy. Mé osobní zkušenosti s ní jsou velice špatné. Instagram Beta pro Windows Phone má problémy s přehráváním videí, dále jsem měl problémy s neustálou nutností se přihlašovat při spuštění aplikace, což je dosti otravné. Instagram Beta tedy nedoporučuji. 

Po těchto špatných zkušenostech jsem hledal alternativní neoficiální aplikaci pro Instagram, která by byla kvalitní a našel jsem tu nejlepší aplikaci 6tag, která je možná lepší i jak oficiální instagram klienti na Android, či iOS. 

Velká výhoda aplikace 6tag je, že má českou lokalizaci.  Aplikace má podporu přední i zadní kamery a mnoho originálních Instagram filtrů pro úpravu fotografií, bez problémů si také poradí s videi, jak s nahráváním a publikováním tak s přehráváním příspěvků ostatních uživatelů. Aplikace také umí vkládat starší fotografie z vašich alb, jak mobilním telefonu, tak na Skydrive.  Fotografiím jdou přidávat i rámečky a různě je upravovat.  Výsledný příspěvek můžete snadno sdílet na mnoha sociálních sítí.  S aplikací jsem naprosto spokojen i co se týče sledování aktivy sledovaných uživatelů, tak mých.  Bez problémů můžete přidávat příspěvkům srdíčka a komentovat je.  Aplikace je zcela zdarma.

YouTube Preview Image

 

Odkaz ke stažení z Windows Store: ZDE


Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup