Wedos disk slevový kupon

Wedos disk slevový kupon

Společnost Wedos má novou službu jedná se o Wedos Dik, který může sloužit pro ukládání vašich osobních či firemních dat.  Výhodou oproti konkurenci je spolehlivost, kvalita a velice nízká cena, která vás jistě od této služby neodradí. Pokud se ptáte z jakého důvod zálohovat svá data na internet, tak bych mohl psát nespočet odpovědí, ale zaměřím se jednoduše na jednu. Data jsou nejcennější “věc“ mnoha firem a při jejich ztrátě by mohli takřka ze dne na den skončit, proto je důležité svá data zálohovat i mimo firemní prostory, poněvadž nikdy nevíte co se může stát. Pokud si, ale tento článek čte člověk, který není podnikatel, tak i zde mam velice jednoduchou odpověď pro každou rodinu jsou nejdůležitější data fotografie, jejichž ztráta by byla velice bolestivá. Proto i ty je třeba zálohovat a kam jinam nežli na Wedos Disk.

S Wedos Disk mám skvělé zkušenosti mohu přistupovat ke svým datům odkudkoliv stačí pouze webový prohlížeč a přístup k internetu. Nahrávání je velice snadné a i rychlé, což mnoho lidí ocení, že služba neztrácí drahocenný čas uživatelů. Tato rychlost je s největší pravděpodobností díky vysoce modernímu data-centru, které WEDOS vlastní.

 Cena Wedos Disk s jedinečnou slevou 25%:

Úložný prostor 30GB:

Tento prostor stojí měsíčně 60Kč s DPH ročně vás vyjde na 720kč.

Se speciální slevou WEDOS25GR ,kterou naleznete pouze na těchto stránkách

vás vyjde pouze na 540Kč ročně.

Úložný prostor 100GB:

Tento prostor stojí měsíčně 120Kč s DPH ročně vás vyjde na 1440kč.

Se speciální slevou WEDOS25GR ,kterou naleznete pouze na těchto stránkách

vás vyjde pouze na 1080Kč ročně.

Úložný prostor 1TB(1000GB):

Tento prostor stojí měsíčně 360Kč s DPH ročně vás vyjde na 4320kč.

Se speciální slevou WEDOS25GR ,kterou naleznete pouze na těchto stránkách

vás vyjde pouze na 3240Kč ročně.

Odkaz na Wedos Disk klikněte ZDE a pro uplatnění slevy 25% napište do objednávky kód slevového kupónu WEDOS25GR a klikněte použít kupón.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup