Novinky v iPhone 5

Novinky v iPhone 5

K úvodu bych chtěl říci, že nečekejte nějaké zázračné technologie, či vylepšení Apple zase spíše i ve verzi iPhone 5 šel cestou evoluce a né revoluce. Největší novinkou je jistě větší displej, který má nyní 4palce, předchozí iPhone 4S měl pouze 3,5palce.

Mnoho novinek je v oblasti kamer a práci s nimi. Přední kamera dostala HD kvalitu nahrávání, pro ještě lepší požitky pro video hovory přes FaceTime. Vylepšení se dostali i aplikaci pro pro fotografování. Pomocí níž nyní budete moc vytvářet úchvatná panoramata.

Ovšem revoluce proběhla na poli kabelů, neboť  iPhone 5 má nový napájecí kabel, který má pouze 8 pinů a jeho název je Lightning konektor. Tento kabel by měl být odolnější, nežli jeho 30 pinový předchůdce a co především všechny potěší nelze ho zastrčit špatnou stranou. Anglický název pro tuto funkci je „reversible“.

Vylepšení se dostalo i mapám, které jsou nyní mnohem kvalitnější a je chválihodné, že Apple myslí i na budoucnost a jeho GPS modul umí pracovat i s GLONASS

Toto je stručný přehled všech zásadních novinek v iPhone 5.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup