Samsung Galaxy Camera

Samsung Galaxy Camera

Je to tady další „chytrá věc“ Android již expanduje takřka všude. Pro příklad: tablety, televize pračky, mobily. A nyní po představením Samsung Galaxy Camera android expandoval i do fotoaparátů. Z předchozí věty je tedy jasná, že Samsung Galaxy Camera  není žádný chytrý telefon, ale chytrý foťák.  Pokud se ale blíže podíváme na vzhled tohoto zařízení, tak spíše vypadá jak fototelefon, poněvadž ze předu vypadá jak klasický fotoaparát a zezadu spíše, jako chytrý telefon.

Podle mého názoru má Samsung Galaxy Camera  velký potenciál a bude záležet, pouze na ceně, která toto zařízení může vynést na výsluní, či do krachu. Díky Androidu budete moc využít při focení různé podpůrné aplikace a vytvářet tak velice zajímavé fotografie. Dále je hned můžete poslat přes například instagram svým přátelům během vteřiny. Samsung Galaxy Camera umí pracovat s Wi-fi i 3G internetem.

Samsung Galaxy Camera parametry:

Operační systém: Android 4.1
Procesor: 4 jádrový 1,4GHz
RAM: 1GB
Dotykový displej: Super Clear LCD
Úhlopříčka displeje: 4,77“
Kapacita: 8GB +microSD až 32GB
Fotoaparát: 16MP
Zoom: 21x
Nahrávání videa: 1080p
Wi-Fi + 3G: Ano
Flash: Ano
BlueTooth: Ano verze 4
Gyroskop: Ano
Akcelerometr: Ano
Digitální kompas: Ano
GPS: Ano
Hmotnost: 305g
Tloušťka:  19mm
Baterie: 1650mAh

 

 

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup