iPhone 4

iPhone 4

Jistě jste již četli nespočet článků a informací ohledně iPhone 4 všechna očekávání a novinky ohledně něj, ale já se pustím převážně do kritiky iPhone 4.

Každý ví že iPhone 4 je nástupcem veleúspěšného iPhone 3g.Pravda je že iphone 4 má mnoho novinek lepší výkonnost vybavení atd. ale má obrovské chyby, které se snažilo Apple ututlat. Jedním z příkladů jsou kazy na displeji iphone 4 takové žluté skvrnky na které si stěžovala už mnoho lidí co tento iPhone zakoupili, ale to není vše největší problém je s mobilním signálem.

Anténa přímací mobilní signál je udělána tak že signál příjmá skrze tělo celého iPhonu a zde nastává problém.

Pokud voláte tak většina části mobilu je ve vaší ruce tím dochází ke stínění mobilního signálu.

Je to obrovská chyba ze strany Apple, o níž Apple věděl už před začátkem prodeje iPhone 4. Největší pravděpodobnost důvodu proč dal Apple do prodeje přístroj s takovýmito problémy a riskoval tak dobrou pověst firmy je, že ho tlačil časový plán. Apple dopředu totiž ohlásil datum kdy pude iPhone 4 na trh a to musel splnit pokud nechtěl aby se mu konkurence smála, že nedodrží co slíbí.

Jedinou útěchou je, že Apple vynalezl obal, který tento problém odstraní pokud ho budete mít na iPhone a volat a jako částečnou omluvu můžeme brát to, že tento obal je dáván k iPhone zdarma.

iphone

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup