Jak projít moderátorským testem.

Jak projít moderátorským testem.

 

Do úvodu bych chtěl říci že né každé fórum podporuje moderátorský test,jedná se především o menší warezfora co hledají každou ruku.

Doporučuji si pořádně promyslet důvod proč se chcete stát moderátory tato otázka je většinou úvodní.

Moderátorský test má každé fórum,které ho vyžaduje svůj vlastní tak aby se vztahoval na dané fórum.Proto se distancuji od zotpovědnosti za případnou situaci že neprojdete,i když jste důkladně četli tento návod. Tento návod je rozdělen na dvě kategorie Diskuzní a Warez poněvadž maj úplně rozdílné základy moderátorských testů.

 

 

Doporučuji si vždy řádně pročíst předem pravidla fora

Diskuzní

 

Zde je hlavním základem rozumět sekci,kterou budete chtít moderovat,abyste mohli pomáhat řešit problémy uživatelů ve vaší sekci. Tím pádem většina otázek bude prověřovat do jaké míry dokážete pomáhat uživatelům ve vaší sekci.Menší počet otázek bude prověřovat vaše moderátorské nadání, jak umíte ovládat moderátorský panel.

Bodové hodnocení je skoro jako ve škole 0-5 nebo 0-10bodů,zde ale platí čím větší bodový zisk tím lépe.Následně se vypočítá průměr a z toho vyjde zda budete přijati či ne.

Warez

Zde se kladně důraz na to jak dokážete ovládat moderátorský panel.Test zde prověřuji jak moc budete obhospodařovat svou sekci.

Moderátoři jsou zde něco jako zemědělci,kteří se starají o svá políčka prohledávají je hledají úrodu, ale také škůdce.Většina otázek bude tedy zaměřen na vaše moderátorské schopnosti ovládat moderátorský panel.Většinou se zde moderátorský test rozděluje na teoretickou a praktickou část.V teorektické části vám vylíčí určitý případ porušení pravidel a budou po vás chtít postup jak ho vyřešíte.

Tím to se zárověň prověřuje znalost pravidel nadého fóra.V praktické části budete muse plnit určité úkoli:př:Slučování příspěvků,zamykání,úpravu atd…

S bodováním je to stejné jako u diskuzních,nebo záleží na to do jaké míry zaujmete testujícího.

Doporučuji si pravidla fóra vytisknout,poněvadž při teoretické části je zakázaná přítomnost na fóru.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup