Nový Adobe Photoshop CS6 finální verze

Nový Adobe Photoshop CS6

Je to již nějaká chvíle od doby, kdy byla uvedena Beta verze programu Adobe Photoshop CS6, která  měla přes 1 000 000 stažení a i nyní se uživatelé stále ptají zda se dá ještě stáhnout zdarma odpověď je jednoduchá. Beta verze se již stáhnout nedá protože je na pultech již plná verze Adobe Photoshop CS6.  Dle mého osobního názoru není Adobe Photoshop cs6 tak převratný, jako byla CS5. Photoshop CS6 kráčí ve šlépjejích evoluce a všechny své funkce vylepšil a nějaké přidal o těch zde napíši pár vět.  Adobe všechny do značné míry dokázal zrychlit všechny výpočty, které Photoshop provádí a je nyní tedy práce s ním mnohem rychlejší.

Pokud jste měli v ruce Adobe Photoshop CS5 jistě víte co je to:

Content-Aware Patch

Jedná se o retošuvací nástroj pomocí něho odstraníte určitou část fotografie a Photoshop jí sám doplňí tak, že by nemělo být poznat že tam něco bylo. V Photoshop CS5 tato funkce né vždy pracovala tak jak by si člověk od ní představoval a co požadoval.  V novém Photoshop CS6 je tato funkce značně vylepšená a už dosahuje úžasných výsledků.

Jak nyní funguje?

V novém Photoshopu cs6 například pokud chcete odstranit člověka v trávě . Tohoto člověka označíte následně označení potáhnete na místo trávy, kde se nenachází a chcete, aby takto prázdné místo po člověku vypadalo. Photoshop podle místa které jste určily vypočítá a automaticky doplní oblast tak jak by ve skutečnosti vypadala.

Nový vzhled

Photoshop CS6 má nový tmavý vzhled, který když s ním delší dobu budete pracovat si zamilujete a při vzpomínce na rozhraní a barvy ve starších verzích se jen usmějete.

Práce s videem

Toto je největší novinka v Adobe Photoshop cs6 práce s videem. Nyní s Photoshopem můžete jednoduše vytvářet videa. Základní nástroj pro práci s videem je tařka stejný, jako pro práci s animací v předchozích verzích. Výsledné video lze jednoduše ukládat do mnoha formátů  obecných, či speciálně určený například pro youtube.

YouTube Preview Image

 

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup