Microsoft Skype pro Windows Phone

Skype pro Windows Phone

Konečně se majitelé mobilních zařízení s operačním systémem dočkali. Vyšla finální verze Skype pro Windows Phone 7.x. Skype je oficiálně zdarma ke stažení z Marketplace. Obrovskou výhodu Skype na Windows Phone oproti jiným verzím například pro Android je grafické rozhraní, které je přesně na míru dlaždicovému Windows Phone.  Momentálně je plná verze Skype lokalizována do 19 jazyků, ale jak je již český uživatel zvyklý do Českého jazyka ne.  Ohledně kvality programu a jeho funkcí se vedou dohady, někteří si myslí že je nedodělaný a chybí mu spousta funkcí jiní jsou s ním nadmíru spokojený.

Jaké má skype pro WP Funkce?

  1. Chat
  2. hovory
  3. video hovory
  4. se Skype kredity můžete volat i na pevnou linku
  5. Skype lze provozovat na Wifi, 2G, 3G, 4G sítích

Nevýhody Skype na WP?

  1. Nelze používat na pozadí, pokud přejdete na jinou aplikaci Skype vám z pozadí neukáže, pokud vám zrovna někdo napíše, či bude volat. Toho je jeho doposud největší slabina.

Jsem si zcela jist, že Microsoft v příští verzi Skype určitě všechny slabiny opraví. Nemůže si dovolit, aby Skype nebyl jedničkou ve svém oboru i na mobilních zařízeních, protože za něj utratil velké peníze.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup