Jak určit kvalitu webhostingu

Jak určit kvalitu webhostingu

Mnoho lidí webhosting opomíjí prostě napíše do vyhledávače hosting a která firma se ukáže na prvním místě u té si koupí jejich službu. Toto je, ale obrovská chyba webhosting je jedna z nejdůležitějších věcí, k čemu vám budou skvělé stránky se slibnou budoucností, když vám budou vypadávat kvůli výpadkům na webhostingu a tím mnoho vašich návštěvníků, či potencionálních zákazníků odradit a na svých stránkách je už nikdy neuvidíte a časem  toto číslo nespokojených lidí bude neustále narůstat. Proto je důležitý správný výběr webhostingu.

Jak se dá určit kvalita webhostingu?

Názor lidí

Spousta lidí říká, že jediná opravdová známka kvality je spokojený zákazník a mají částečně pravdu, proto pokud se vám nějaká firma poskytující webhosting zalíbí přečtěte si spoustu komentářů na různých diskusních fórech od lidí, kteří s touto firmou mají zkušenosti. Možná se divíte proč píšou spoustu, ale i zde je konkurenční boj a mnozí konkurenti využívají této „známky“ kvality a pošpiňují svojí konkurenci, toto je důvod proč jsem psal, že mají lidé částečnou pravdu pokud věří pouze názoru ostatních lidí.

Garance

Garantovat něco zákazníkovy si dovolí jen opravdu firmy, kteří věří a spoléhají na kvalitu svých služeb.  Podívejte se například jestli vámi vybraná firma garantuje dostupnost, která  by měla být 99,9% tato garance je již takřka standardem.  Dále si někteří dovolí garantovat vrácení peněz do určité doby čím delší tato doba je tím, by měla být služba kvalitnější a zákazníci nemají důvod odstupovat.

Pamatujte nejdražší neznamená nejkvalitnější, ba i naopak někdy.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup