Jak vytvořit vlastní Google Chrome motiv

Jak vytvořit vlastní Chrome motiv

Google vytvořil skvělou aplikaci, pomocí níž si můžete sami vytvořit vlastní téma pro váš Google Chrom.  Díky této aplikaci můžete vytvářet Chrome theme z vlastních fotografií, či grafiky co si vytvoříte.

Co potřebujete pro vytvoření Chrome theme?

  1. Nainstalovanej Google Chrom s přihlášením na váš Google účet
  2. Nainstalujte si tuto aplikaci do vašeho chromu: ZDE

Jak vytvořit vlastní Chrome theme ?

  1. Spusťte v Chrome nainstalovanou aplikaci „Můj motiv Chrome“
  2. Po načtení aplikace klikněte na „Vytvořit motiv“
  3. Nyní nahrajete obrázek, který chcete na pozadí (Můžete využít fotografii z disku, či vytvořit novou přes webovou kameru)
  4. Po nahrání, či vytvoření fotografie ji můžete upravovat. Dole v okně máte možnost přesunovat náhled mezi náhledem „REŽIM NÁVRHU“ a „REŽIM NÁHLEDU“ pokud přesunete políčko na režim náhledu uvidíte, jak bude fotografie vypadat s ikonami.
  5. Nyní klikněte na „Pokračovat na krok 2″
  6.  Zde můžete upravit: Barvu panelu nástrojů, barvu karty pozadí a barvu celého rámečku. Pokud nemáte představu klikněte na „Zkusím štěstí“ a aplikace vybere barevné schéma podle využití barev ve fotografii.
  7. Pojmenujte svůj motiv, jak chcete a klikněte „Vytvořit vlastní motiv“
  8. Nastane generování motivu
  9. Zobrazí se stránka s 2 okny v jednom je možnost nainstalovat motiv a v druhém je odkaz ke sdílení vámi vytvořeného motivu. Pod nimž jsou ikony k náhledu motivu i jeho smazání.
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup