Co je to Asus PadFone?

Co je to Asus PadFone?

Společnost Asus představila nedávno svůj nový produkt, který je velice zajímavý a nese název Asus PadFone. Pokud se zamyslíte nad názvem PadFone možná vás napadne, že by se mohlo jednat o konkurenci úspěšnému Samsung Galaxy Note, ale to jste zcela vedle.  Správný název podle funkcionality by mohl být i PadFoneBook, poněvadž tento přístroj dokáže být chytrým telefonem, tabletem i notebookem.

Kam zařadit Asus PadFone?

Jedná se o vysoce výkonný Smartphone, neboli chytrý telefon, který díky dokovací stanici Asus PadFone station proměníte tento chytrý telefon v tablet s úhlopříčkou 10,1″ a pokud chcete vytvořit „notebook“ tak stačí ještě připojit dokovací klávesnici.

Jak funguje Asus PadFone?

Dokovací stanice například na vytvoření tabletu z PadFone je opravdu jen dokovací stanice, to znamená, že má některé vylepšení, jako například přídavnou baterii v sobě pro lepší výdrž a video kamery, ale pokud do ní nevložíte PadFone  jedná se jen o „dutou krabičku s displejem bez vnitřností.  Operačním systémem, který telefon i následně tablet pohání je Android 4.

YouTube Preview Image

Závěrem bych chtěl říci, že se jedná o velice zajímavé zařízení, kterému se dá říkat 3v1 (tři v jednom), bude ovšem záležet na ceně, aby byla pro zákazníky přijatelná.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup