Kde zdarma stáhnout nový Adobe Photoshop CS6 beta

Adobe Photoshop CS6 beta

Na internetu se objevila videa v níž je představovanán nový Adobe Photoshop CS6 beta verze a nyní je již ke stažení. Pokud chcete vyzkoušet Adobe Photoshop CS 6 Beta je to velice jednoduché v tomto článku vám popíši postup.

Kde zdarma stáhnout Adobe Photoshop CS6 beta?

Adobe Photoshop CS6 Beta můžete stahovat zdarma ze stránek Adobe přes tento odkaz: ODKAZ ke stažení. Tato verze je pro počítače s operačním systémem Windows a má velikost 1,7GB. Pokud máte operační systém MAC OS stahujte přes tento odkaz: ODKAZ ke stažení ten má velikost okolo 1GB.

Beta verzi již nejde stáhnout kvůli blížící se pre-order.

Jak nainstalovat Adobe Photoshop CS6 beta?

Po stažení rozbalte zip soubor a dvakrát klikněte na Set-up objeví se okno inicializace instalačního programu.  Po dokončení inicializace se objeví okno Uvítání, zde klikněte na možnost Vyzkoušet (Chci vyzkoušet produkt Adobe Photoshop CS6 po omezenou dobu). Nyní se zobrazí Licenční smlouva, tu si pročtěte a klikněte Přijmout. Objeví se okno Volby zde klikněte instalovat a nainstaluje se Adobe Photoshop CS6 beta i s komponenty.

Beta verze Adobe Photoshop CS6 je pouze v Anglickém jazyce. Doba, po kterou můžete využívat Adobe Photoshop CS6 beta zdarma je 7dní.

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup