Rozdíl mezi iPad2 a novým iPad 3

Rozdíl mezi iPad2 a novým iPad 3

Apple představil nový iPad, který nazval velice jednoduše „nový iPad“, pro přehlednost se budeme o něm bavit, jako o iPadu 3, poněvadž je 3generace. Tento článek ovšem není o samotném iPadu 3 o něm již článek vyšel. Tento článek je o rozdílech mezi touto novinkou a předchozí verzí iPad 2.

Vylepšení v iPadu 3 oproti iPadu 2

Největší vylepšení je ve výkonu, který je v iPadu 3 podle informací až 4krát vyšší nežli v iPadu 2. Největší změnou je grafická karta, která má v iPadu 3 4jádra, tedy o 2 více nežli v iPadu2 a může se již rovnat s konzolovým výkonem co se týče grafiky. Dále se Apple zaměřil na fotoaparát, který v předchozích iPadech stál za nic nyní, již můžete nahrávat video ve Full HD a fotografovat s 5MP fotoaparátem. Dále co se týče dat, tak iPad 3 umí pracovat s 4G sítěmi, což iPad2 umí jen 3G. Velkým vylepšením co nesmím opomenout je displej, který mohu konstatovat, že je doposud nejlepší na trhu s neuvěřitelným rozlišením 1536×2048.

Pohoršení v iPadu 3 oproti iPadu 2

Nový iPad 3 je oproti iPadu 2 tlustší o 0,6mm a o 55g těžší.

Porovnávající tabulka s parametry:

iPad 2 vs iPad 3

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup