iPad 3 neboli Nový iPad parametry

iPad 3 neboli Nový iPad

Apple nedávno představil další verzi světově nejprodávanějšího tabletu iPadu, podle generace se jedná o iPad 3, protože je třetí generace, ale Apple chce být asi zase originálnější a oficiální název nového tabletu od Apple je pouze „Nový iPad“. Nový ipad může být pro někoho zklamáním, protože se spekulovalo že bude mít minimálně jednu revoluční specifikaci, ale nestalo se tak Apple se vydal pouze cestou vylepšení, kterých je ovšem opravdu dost.

Mezi největší vylepšení na novém iPadu je zaručeně nový displej Retina, který lze považovat za nejlepší displej dnešní doby. Retina má neuvěřitelný  rozlišení 2 048 × 1 536 bodů a má o milion více pixelů, nežli Full HD rozlišení. Úhlopříčka displeje zůstává stejná.

Dalším významným vylepšením je nový procesor Apple A5X. Procesor A5X má čtyřjádrovou grafickou kartu, která má být 4krát výkonnější než procesor v iPadu 2 generace.

Nový iPad má také nový fotoaparát na kterém Apple zapracoval majitelé tohoto tabletu budou moc již nahrávat ve Full HD. Nutno ještě říci, že iPad 3 má i 4G, které nás ovšem v ČR nemusí zajímat.

YouTube Preview Image

Má cenu kupovat nový iPad?

Tato otázku bude nyní velice diskutovatelná i proto, že předchozí verze iPad 2 pravděpodobně dost razantně zlevní. Odpověď na tuto otázku je trochu složitější a záleží především na využití vašeho iPadu, pokud ho využíváte jen na hudbu, surfování jistě vám postačí vaše dosavadní verze pokud máte iPad2. Pokud jste majitelé první generace iPadu o nákupu by jste již měli zvažovat, protože posun od první generace je opravdu obrovský.

iPad3 neboli Nový iPad

iPad3 neboli Nový ipad

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup