Jak vytvořit valentýnské přáníčko

Jak vytvořit valentýnské přáníčko

Blíží se Valentýn, který je 14 února a zapomenout na Valentýn by pro partnera mohly znamenat pěkné nepříjemnosti. Přináším vám návod, jak si vytvořit vlastní valentýnské přání speciálně pro vaší partnerku, partnera, který jistě bude mnohem více potěšen, nežli nějakým koupeným přáníčkem, které má dalších 10 000lidí. Přání by mělo být ve stylu teplých barev, jako je oranžová, červená a kýčovitá růžová.  V přání se mají nacházet věci, jako růže, či srdce a to čím uděláte vaše přání jedinečné (nejspíše nějakou věcí kterou má vaše partnerka/partner rád).

Velikost valentýnského přání záleží na vás. Můžete dát velikost, jakou máte velikost monitoru a nastavit přání na Valentýna, jako pozadí plochy.

Tvorba valentýnky:

  1. Spuste Adobe Photoshop
  2. Vytvořte nový soubor CTRL+N nastavte požadovanou velikost v mém případě 500×350
  3. Vlevo dole nastavte barvu popředí,jakou bude mít pozadí přáníčka a nyní aktivujte nástroj Plechovka Barvy a klikněte
  4. Nyní máte pozadí, které můžete vylepšit například filtrem vykreslit oblaka Filtr-> vykreslení->oblaka. Pozor u vykreslení oblak musíte předem nastavit i barvu pozadí doporučuji světlejší, či tmavší odstín barvy popředí.
  5. Využijeme Brushe (stopy) můžete si stáhnout zdarma jakýkoliv brush s tématikou Valentýn tak, že do Google zadáte Free photoshop valentines  brushes a po stažení si přečtěte návod, jak ho načíst ZDE.
  6. Vybetre si daný Brush(stopu) nastavte barvu, jakou bude mít a velikost a klikněte na přáníčko a on se vám tam vykreslí.
  7. Teď aktivujte textový nástroj a napište vaše přání.
  8. Hotovo stačí, již jen uložit.

Ukázka valentýnky:

Jak vytvořit valentýnské přáníčko

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup