Nový seznam email práce s přílohami

Seznam beta Email přílohy

V nové verzi Emailu od seznamu (prozatím v beta verzi) je vylepšená práce se soubory v přílohách. Seznam dohání v technologiích svou konkurenci (Hotmail, Gmail), protože nynější verze Emailu je velice zaostalá a spousta potencionálních klientů jde raději k lépe technicky vyspělejším konkurentům, kde mají mnoho novinek a vylepšení. Já osobně doufám, že s uvedením nového Emailu budou i pravidelné vylepšení a Email zase nebude čím dál více zaostávat.

Přílohy v beta Emailu od Seznamu

V práci s přílohami se změnilo mnoho věcí. Jednou z nich je, že příloha se nenačítá na server až při kliknutí na Odeslat, jako je tomu u stávající verze a proto trvá odeslání Emailu klidně i minutu s velkou přílohou, nyní se načítá již po vybrání, takže tedy když nejdříve do emailu přidáte přílohu pak napíšete text a příloha je již automaticky nahrána tak odeslání Emailu netrvá skoro ani vteřinu a je opravdu velice rychlé.

Jak dát přílohu do Emailu?Jak dát přílohu do Emailu

Ve stávající verzi musíte kliknout na přiložit k emailu soubor a vidíte pouze jeho adresu. V nové verzi máte na vybranou přílohu můžete přidat také tlačítkem Zvolit soubor a vybrat ho a nebo můžete využít skvělou novou funkci a to, že přílohu pouze přetáhnete do emailu.

Příloha nelze přetáhnout kdekoliv, ale do určeného orámovaného obdélníku pod textem emailu.

Dobrou novinkou je kromě toho, že se hned začnou přílohy nahrávat po přidání i to že přílohu vidíte, například u fotografie vidíte její miniaturu a už se tedy nestane, že se přehmátnete a pošlete špatnou fotku protože jí nevidíte.

Seznam Email přílohy

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup