Megaupload písnička

Megaupload písnička

Stala se neuvěřitelná věc, kvůli kteří se všichni hudební nahrávací společnosti a vydavatelé musí rvát vlasy. Nejdříve něco o Megaupload jedná se o mezinárodní share server, který zabírá neuvěřitelný 4% globálního internetu. Megaupload  má více, jak 180 000 000 registrovaných uživatelů, nyní již více o co se jedná, takže jste si mohli vydedukovat, že se na Megaupload musí nacházet strašný množství nelegálních souborů včetně právě hudebních alb, či jednotlivých písniček. Proto je neuvěřitelné, že takové hvězdy, jako je například Alicia Keys, Will.i.am, Chris Brown, a spoustu dalších nazpívali speciální písničku pro Megaupload a dále i jednotlivá videa, kde povídají o Megaupload, která můžete shlédnout na stránkách Megauploadu. Je vidět, že servery tohoto typu opravdu nebudou trnem v oku samotným interpretům, ale co víme všichni jistě jsou neuvěřitelným trnem v oku hudebním nahrávacím společnostem a proto si nyní musí rvát vlasy, jak mohli jejich interpreti něco takového udělat.

Možná se vám to zdá bezvýznamné, ale tato písnička může nabrat vysoký význam a změnit například podvědomí Megauploadu u lidí, kteří do teď například se stahováním souborů z Megauploadu nesouhlasily, ale když si nyní poslechnou písničku a video od nejznámějších zpěváků a zpěvaček a jejich videa, kde s Megauploadem souhlasí a podporují může to razantně změnit názor mnoha lidí a mnohonásobně zvednout oblíbenost Megauploadu.

Písnička MEGAUPLOAD:

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup