Lenovo K800 s Intel procesorem

Lenovo K800

Lenovo K800 by měl být vůbec první chytrý telefon na světě, který bude poháněn novým procesorem od Intelu. Intel hodlá se zapojit do konkurence na poli chytrých telefonů nyní Lenovo K800 má procesor z řady Atom s platformou Medfield, který je jednojádrový, ale hravě v některých směrech převálcuje i více jádrové procesory s architekturou ARM. Bude zajímavé jak se to bude vyvíjet a takovou předzvěstí pro konkurenci je právě Lenovo K800. Lenovo K800 bude mít procesor Intel Atom s frekvencí 1,6GHz. Co se týče displeje tak bude mít úhlopříčku 4″ a HD rozlišení.

Jelikož atom má architekturu x86, která se využívá na běžných počítačích přináší své výhody, ale i úskalí. Jedním z velkých problémů je momentálně operační systém. Ten bude u Lenova K800 Android 2.3, tento Android musel být ale velice modifikován, aby na této architektuře běžel protože Android tuto architekturu podporuje až od verze 4 .Intel,  již slíbil více jádrové verze procesoru pro chytré telefony od kterých budeme moc jistě očekávat obrovský výkon.  Telefon by měl jít do prodeje někdy v jarních měsících.

Lenovo K800 parametry:

Lenovo K800 parametry

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup