Google Tablet

Google Tablet

Google konečně potvrdil, že pracuje na svém vlastním tabletu. O této informaci se už nějakou dobu spekulovalo nejspíše již od prvního dne uvedení Androidu pro tablety. Je to logická věc, která je stejná i u mobilních telefonů zde má Google vždy vlastní řadu s názvem Nexus, která má vždy ihned možnost aktualizovat na nejnovější Android a jaksi udává, jak by měl správný chytrý mobil s Androidem vypadat. U tabletu tomu bude také tak, a Google Tablet snad konečně ukáže výrobců jak dělat kvalitní Android tablety, které budou konkurovat Applu doposud považuji za konkurenta pouze Samsung se svým Galaxy Tab a Asus s řadou Transformer.

Na trh by měl být nejspíše uveden někdy v letních měsících a měl by obsahovat nejmodernější hardware, takže s největší pravděpodobností  NVIDIA Tegra 3 a možná dokonce jestli už bude tak 4, která slibuje, až 8jader. Operační paměť jistě 1GB, či více a velkou kapacitu. Co se týče úhlopříčky mělo by to být 10,1″,či dokonce 11″ a s tím i vysoké rozlišení.

Podle mého by Google měl udělat podobný krok, jako Intel v Ultrabooky, výrobce smí nazývat svůj produkt Ultrabook, pouze pokud splňuje všechna kritéria Intelu. Takto by zcela vymizely “Android tablety“ z Číny.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup