Music Jet změna tarifu

Music Jet změna tarifu

Jak jsem již psal Music Jet má 3 tarify, základní zdarma RAZ-DVA, následně má prostřední placený START a nakonec nejvyší tarif placený NAPLNO.

Dříve než si aktivujete nějaký tarif se musíte nejdříve zaregistrovat!

Jak si změnit tarif?

Pokud vám netačí, například RAZ-DVA a chcete START musíte si registrovat nový účet?? NE!! Mometálně se platí přes SMS, tedy je třeba poslat novou SMS.

Pro přechod na :

  • START zašlete SMS ve tvaru: MJ START na číslo 90211. Po odeslání vám příde sms, na kterou odpovíte ANO MJ na číslo příchozí SMS.
  • NAPLNO zašlete SMS ve tvaru MJ NAPLNO na číslo 90211. Po odeslání vám příde sms, na kterou odpovíte ANO MJ na číslo příchozí SMS.

Doporučuji přecházet na jiný tarif na konci měsíce, protože služba nevrací žádné peníze, i když si objednáte jiný tarif 3dny po zaplacení.

Pokud přecházíte na vyší tarif automaticky se vám deaktivuje ten nižší a aktivuje vyšší, ale pozor v této době Music Jet podporuje změnu tarifu pouze směrem nahoru, takže z NAPLNO nelze jít na START.

Music Jet změna tarifu

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

2 Komentáře do “Music Jet změna tarifu”

  1. mdocekal napsal:

    dostal som kód zaplatil som a neviem ako to aktivovať

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup