Music Jet do mobilu

Music Jet do mobilu

Music Jet nabízí poslouchání písniček nejen na PC, ale i na mobilu. Je třeba mít podporovaný telefon. Kompletní přehled podporovaných mobilních telefonů najdete zde: Podporované telefony.

Pokud chcete, ovšem poslouchat opravdu na telefonu budete si muset zaplatit na toto se již nevztahuje Raz-Dva zdarma tarif. Možnost poslechnu hudby i na mobilu má pouze tarif NAPLNO, který stojí 149kč/měsíčně.  Díky tarifu NAPLNO můžete na svůj účet synchronizovat maximálně 3 mobilní zařízení, ale vždy můžete používat jen JEDNO, pokud by jste chtěli ve stejný okamžik připojit další tak vám to vyhodí chybovou hlášku.

Přehrávaná hudba má mít při přehrávání na mobilním zařízení kvalitu okolo 100kbps, Takže na reproduktory to zrovna není.

Je třeba říci, že asi někde na venkově se slabím mobilním internetem je smysl disktutovatelný, ale například ve velkých městech s 3G to smysl má.

Nesmíte ovšem zapomenout na, to že neplatíte pouze za měsíční tarif na Music Jetu, ale i zvláště operátorům za mobilní internet, a pokud máte nastaven měsíční FUP a překročíte ho může se vám takovéto poslouchání pěkně prodražit.

Music Jet na mobil

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup