Music Jet Ceny

Music Jet Ceny

Tato služba, měla přijít očividně již mnohem dříve, nyní to nebude mít tak snadné, jako by měla tenkrát. Bude muset mít tak skvělý nabídky a ceník, aby donutila „české  piráty“ od nákupu kreditů na share servery k nákupů tarifů na Music Jet. O kvalitě hudby na Music Jet jsem již psal a není to žádná sláva. Oslní, tedy alespoň ceny? Rozhodně ANO.

Music Jet má 3 tarify, každý tarif má jiné možnosti omezení a samozřejmě i cenu.

Cenník:

  • Raz-Dva zdarma verze: obsahuje všechny možné reklamy. Sponzorské odkazy, Audio odkazy, Bannery atd..
  • Start verze za 75kč/měsíc: Bez reklam, Možnost Offline poslouchání  a prý „žádná omezení“ no uvidíme.
  • Naplno nejvyšší verze stojí 149kč/měsíc. Žádné reklamy, žádná omezení, možnost poslechu i z mobilních zařízení a poslouchání i mimo internet.

Pozor: Za mobilní platbu si připočítejte náklady pro Operátory. Každý operátor má jinou cenu, které se pohybují od 14 do 33kč. Čím menší suma tím menší i cena tedy například za tarif Start dáte méně operátorovi nežli za NAPLNO.

Po přepočítání na rok:

Start verze:  900kč

Naplno verze: 1788kč

Otázkou u mobilních zařízení je, fakt že jistě k měsíční cenně tarifu musíte připočítat cenu mobilního internetu od operátorů a to už není taková sláva a zvláště pokud budete mít omezený měsíční FUP tak se vám tu může pěkně prodražit, na toto si dejte pozor.

Music Jet Ceny


Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Jedna reakce do “Music Jet Ceny”

  1. tombik napsal:

    Tak ceny jsou celkem prijemne, ale za co, neni mozne najit napriklad skupinu rammstein, kvalita zvuku neni zrovna neco co by clovek za sve penize obdrzel. A nemoznost priplatit si u konkretni pisnicky ci alba par korun za jejich stazeni v poradne kvalite, idealne flac (klidne cenu podle kvality) povazuju za zabijaka teto sluzby. Obzvlaste ve chvili kdy clovek chce mit hudbu napriklad v MP3 prehravaci ci telefonu tak aby nemusel utracet za data, pripadne si mohl pustit hudbu treba v letadle.

    Dokud nebude kvalita placenych sluzeb srovnatelna s kvalitou warez, lide platit nebudou chtit. Na druhou stranu si moc preji aby se sluzba uchytila u mainstreamoveho posluchace a dala najevo ze je o ni zajem a snad i umoznila financovani vyse zminenych zmen. Coz je ostatne take duvod proc aspon obcas pouziji free verzi misto lovu na youtube.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup