Amazon Kindle Fire

Amazon  Kindle Fire

Tak je to tady je 28.9 2011 a před pár minutamy byl odhalen nový tablet od Amazonu s přídavným názvem jako jeho čtečka elektronických knížek, tedy Kindle. Samotný název tabletu je Oheň, tedy Fire. Úvodem bych začal skvělou cenou tohoto tabletu, která nepřesáhla hranici 200 dolarů a cena je 199 dolarů. Tedy v porovnání s Apple máte dva a půl tabletů Fire oproti jednomu iPadu2.

Kindle Fire bude mít obrovskou výhodu oproti konkurenci, protože s uvedením Fire spustil obdobu iTunes a to s hudbou, knihami časopisy a filmy a to už je něco, když Amazon patří mezi celosvětově nejoblíbenější internetové obchody. Jeho základna co se týče počtu hudby a především knih, kde je největší prodejce na světě je neuvěřitelná. Bude zajímavé jak na to bude reagovat konkurence.

Jak jsem již psal v předběžném článku, ještě před uvedením Fire, potvrdily se předpovědi, že jako operační systém vybral Amazon Android, ale s cela přepracovaným rozhraním. Co se týče prohlížení stránek bude mít Fire svůj vlastní od Amazonu s mnohem rychlejším načítáním stránek díky tomu, že stránky budou zpracovávat servery Amazonu.

Pokud jste byli nedočkavý a podívali se na tabulku níže asi vás zaskočila hodnota u kapacity, pouze 8Gb rozhodně se, ale neděste je to spíše kapacita, aby se neřeklo, protože budete mít svůj účet na Amazon Cloud.

Amazon Fire parametry

YouTube Preview Image
Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup