Proč jsou lepší PR články ?

Proč jsou lepší PR články ?

Určitě vás napadlo, proč všude říkají že jsou pr články lepší než registrování vašich stránek do katalogů odkazů? Odpověď je jednoduchá. Všichni internetový vyhledávači chtějí dát uživateli co nejrelevantnější výsledek ( nejpřesnější)  na jejich hledání. Proto se snaží neustále vylepšovat a upravovat své algoritmy aby dávali pořád přesnější a přesnější výsledky. Takže, když vyhledávač najde odkaz v katalogu odkazů mezi dalšími stovkami, co asi podle vás udělá. Bude o něm vědět ale nedá mu skoro žádnou SEO hodnotu, takže vám ani nijak zásadně nepomůže v lepších pozicích ve vyhledávači to byste nesměli dělat nic jiného než jen registrovat a registrovat, ale pr články to je něco jiného odkazy na vaše stránky jsou systematicky a logicky vnořené v textu, takže pro vyhledávače vypadají přirozeně a proto jim dají mnohonásobně větší hodnotu než nějakým odkazům v katalozích. To je celá ta věda.

Ale nesmíte zapomenout, že vyhledávače také nemají rádi Duplicitní texty, tedy mnohonásobně se opakující na různých stránkách, proto je vždy lepší mít více různých pr článků, nežli jeden.

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup