Revoluční kryt na iPad 2

Revoluční kryt na iPad 2

Spolu s novým iPadem 2 byl uveden na trh i revoluční kryt, určení k již zníměnému zařízení iPadu 2. Majitelé první verze iPodu velice Apple vytýkali kryty na jejich zařízení, že jsou na nic a že dokonce i ničí displej zařízení. To se ale změnilo díky novému elegantnímu krytu, který se pomocí magnetické lištičky na boku lehce připne k vašemu iPadu a nejen to, jak mile kryt přiklopíte váš ipad se rázem uspí a naopak pokud kryt odkryjete tak se zase  spustí.

Na jakém principu, kryt je vytvořen:

Má magnetickou úchytku a vnitřní povrch je z mikrovláken, které mají také i čistit displej.  Kryt je dostupný ve dvou provedení v polyuretanu a kůži a zároveň si můžete vybrat z 5 možných barev.

Další skvělou vlastností je, že si z krytu rázem můžete udělat stojánek. Třeba, když se chcete právě dívat na film, nebo psát na softwarové klávesnici.

Zde můžete shlédnout krátké marketingové video k tomuto produktu, který rozhodně má co nabídnout a je velkým přínosem i pro samotný iPad a nepochybuji o tom že zvýší prodejnost.

YouTube Preview Image

Cena se pohybuje od cca 800kč do 1200kč

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup