Záleží na tom, kam mé stránky odkazují?

Záleží na tom, kam mé stránky odkazují?

Toto je jistě otázka, nad kterou jste se párkrát jistě zamysleli, když jste vkládali na vaše stránky odkaz na cizí stránky a určitě byste chtěli znát odpověď.

Odpověď na tuto otázku zní, že vám odkazy na cizí stránky z vaší mohou pomoci, ale i vás z pohledu SEO zničit.

Při odkazování z vaší stránky na jinou  rozhodně nedoporučuji využívat funkci otevření nového okna,to znamená, že když návštěvník klikne na ten odkaz tak se mu ta stránka otevře v novém okně a  to vyhledávače opravdu nemají rády.

Vždy se držte pravidla: ODKAZUJTE POUZE NA DŮVĚRYHODNÉ STRÁNKY, protože jestli budete odkazovat na tzv. „Link farmy“, tak vám to může hodně ublížit a vyhledávače vás za to mohou i vyloučit z jejich databáze na dlouhou dobu.Proto tedy okdazujte na stránky, které jsou důvěryhodné a vy jim věříte.

Možná jsem momentálně ve vás vyvolal strach, zda máte vůbec odkazovat z vašich stránek na jiné. Odpověď je rozhodně ANO,protože i tyto odkazy vám mohou z pohledu SEO a vyhledávačů pomoci, ale tyto odkazy aby vám byli přínosné musí mít pár pravidel

  1. Nemějte na stránky desítky odkazů to není dobré jak pro vyhledávače, tak i pro návštěvníka.
  2. Odkazujte na stránku příbuznou s oborem nebo tématem, o kterém jsou vaše stránky př: Máte stránky s recepty pro kuchaře a odkážete na Restauraci. U takového odkazu je vysoká pravděpodobnost, že bude pro vás přínose.

zpětný odkaz

Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

2 Komentáře do “Záleží na tom, kam mé stránky odkazují?”

  1. Aramon napsal:

    Mám možná stupidní dotaz, ale na svém webu nemám odkazy nikam mimo něj. Přesto mi různé seo analýzy nacházejí 11 odkazů na externí odkazy.
    Můj dotaz zní: jak je zjitím, kam vedou? Existuje nějaký analyzér, který bi mi po zadání stránky našel všechny odkazy z ní vedoucí?

    Díky za tip.

    • Jan Schamberger napsal:

      Tak jistě nějaký takovýto analyzátor bude, ale dle mého názoru je mnohem jednoduší jít na své stránky kliknout na pravé tlačítko myši a dát Zobrazit zdrojový kod stránky. Nyní stiskněte CTRL+F čím aktivujte vyhledávání a do políčka vyhledávání napište <„a“ (bez uvozovek) díky, tomu budete moc projít všechny odkazy, aniž by jste je jednotlivě hledali stačí využívat šipky. Kam vede externí odkaz zjistíte v parametru href“zde“

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup