Jak je to se zobrazováním stránek v prohlížeči?

Jak je to se zobrazováním stránek v prohlížeči?

Každého jistě napadlo jak je to se zobrazováním stránek v různých internetových prohlížečích a jak to, že každý si stránku načte jinak ?

Odpověď je jednoduchá každý internetový prohlížeč má své vykreslovací jádro, které je založené na svém systému vykreslovanání stránek.

Pokud chcete docílit, aby se vaše stránky zobrazovali 100% se všemu doplňky a problémovými tagy.

Tak je tu jednoduchá rada snažte se dodržovat webové standardy vydané skupinou W3C. Tedy aby vaše stránky byli z jejich pohledu VALIDNÍ to vám dá velkou šanci že se vaše stránky budou načítat co nejpřesněji ve všech prohlížečích tedy především a hlavně v lídrech jako je Firefox,Opera, Chrome atd.

Snažte se aby vaše stránky měli co nejméně aktivních nepotřebných součástí jako jsou vyskakovací okna,lišty. Různé flash hlouposti atd. I když i Flash jde vložit na stránky tak aby byl validní, ale to jsi povíme až v dalších článcích, kde se zaměřím pouze na problematiku s FLASH a jeho správným vkládáním na stránky.



Můžete zanechat odpověď, or trackback z vašich vlastních stránek.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup