Internetový prohlížeč Seznam.cz pro Windows 10 Mobile

Internetový prohlížeč Seznam.cz pro Windows 10 Mobile

V dnešních dnech česká internetová jednička představila další aplikaci pro mobilní operační systém Windows 10 Mobile, dříve Windows Phone. Jedná se o internetový prohlížeč.  Ke stažení je  zdarma a musím podotknout, že se jedná o opravdu vydařený počin. Uživatelé Windows Phone  a nyní Windows 10 jsou zvyklý, že takřka všechny nabízené prohlížeče v Store jsou minimálně upravený Explorer/Edge.  Nový prohlížeč od Seznamu je dle mého nejlepší internetový prohlížeč třetí strany. Samozřejmě je založený na prohlížeči Microsoft Edge, ale vzhledově se jedná o naprosto jiný prohlížeč nabízející českému uživateli zajímavé funkce.

Internetový prohlížeč od Seznamu na Windows 10

  • Po stažení ze Store, což trvá chvilku, protože prohlížeč zabere cca 22,87MB a spuštění se vám zobrazí průvodce prohlížečem, který vám prozradí jeho základní funkce a co nabízí. Vzhled prohlížeče je moderní a pěkně zpracovaný.
  • Velkou pochvalu si Seznam zaslouží za logické uspořádání ovládání, nastavení atd.
  • Po spuštění uvidíte domovskou stránku Seznam.cz, což je logické Seznam chce propagovat své služby. Stavový řádek prohlížeče je úplně nahoře, což je dle mého vhodnější nežli má Edge dole.  V dolní liště naleznete v levo ikonu zprávy/emailu. Pokud se do prohlížeče přihlásíte se svým účtem tak vás bude informovat o novém emailu. To je  chválihodná a ocenitelná funkce především pro Čechy, kteří mají většinou email právě u Seznamu.
  • Uprostřed je ikona S, jako Seznam, jedná se o domovské tlačítko na které když kliknete vrátíte se hned zpátky na Seznam.cz. Následuje klasická ikona s dvěma okny na kterou když kliknete tak se zobrazí otevřená okna prohlížeče. Můžete si otevřít nový panel,  uzavřít aktivní okna. Ocenitelné je možnost spustit Anonymní okno, jeho funkce je vysvětlena při prvním spuštění.
  • Poslední ikonou v dolní liště jsou tři tečky, které rozbalí rozšířené možnosti: Vpřed, Stahování, Historie, Sdílet, Nastavení, Nápověda a podpora.
  • Originální funkcí Seznamu je Pomocník Krasty, tedy pes který se vám zobrazí pokud vám chce něco doporučit při vyhledávání.
  • V nastavení prohlížeče se můžete přihlásit, nastavit velikost písma, smazat údaje o prohlížení, vypnout/zapnout Krastyho, Vypnout/Zapnout odesílání dat diagnostiky.

Závěr

Určitě doporučuji všem majitelům Windows 10 Mobile tento nový prohlížeč minimálně vyzkoušet na vlastní kůži, je to jedna z mála opravdu kvalitních aplikací, která v poslední době na mobilní platformu Windows 10 Mobile vyšla v ČR.

Odkaz ke stažení internetového prohlížeče Seznam.cz pro WIN10Mobile: ZDE

Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup