Chytré hodinky Apple Watch 2 řada výbava a parametry

Chytré hodinky Apple Watch 2 řada výbava a parametry

Je září a klasicky v září Apple září. Dle mého sice s novými iPhone Apple moc nezazářil, ale může to napravit nová řada chytrých hodinek Apple Watch. Často se setkáte s označením Apple Watch 2, správné označení těchto nových chytrých hodinek od Apple je Apple Watch Series 2, neboli Apple Watch druhé řady/série. Nová řada přináší celou řadu novinek a vylepšení kterých se fanoušci Apple tak dožadovali.

Novinky v chytrých hodinkách Apple Watch 2 řada

Výkon chytrých hodinek zůstal stejný, jako u předchozí verze a srdcem hodinek je dvoujádrový procesor. Razantní změny přišly ve vnějších vlastnostech hodinek, protože nyní jsou Apple Watch voděodolné a to až do hloubky 60 metrů, což ocení sportovně založený fanoušci a plavci. Důležitou novinkou je, že samotné hodinky nyní obsahují GPS senzor a nespoléhají se na senzor ve spárovaném iPhone.

Majitelé první verze chytrých hodinek od Apple často nadávali na špatnou viditelnost informací na displeji hodinek. Nová verze hodinek (Řada 2) má dle udávaných informací 2x jasnější displej, nežli předchozí. Obsažen je snímač tepové frekvence, který vám neustále měří váš tep.

Obsah balení:

  • Chytré hodinky
  • Řemínek
  • Magnetický dobíjecí kabel
  • USB napájecí adaptér

Pokud vás zajímají ceny v oficiální české verzi Apple obchodu podívejte se na předchozí článek: Chytré hodinky Apple Watch 2 cena.

YouTube Preview Image
Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup