Nová Aplikace Facebook Messenger pro Windows 10

Nová Aplikace Facebook Messenger pro Windows 10

Konečně dorazila i na mobilní telefony s operačním systémem Windows 10 mobile nová aplikace Messenger pro zasílání zpráv přes Facebook. Stará aplikace byla neuvěřitelně slušně řečeno k zlosti. Její načítání bylo neuvěřitelně zdlouhavé a často trvalo připojování a synchronizace i dvě minuty. Windows 10 Mobile se nové aplikace dočkal díky možnosti univerzální aplikací, protože aplikace Messenger je dostupná pro všechna zařízení s Windows 10 od počítačů, notebooků, tabletů po telefony.

 Messenger pro Windows 10 mobile

Nová aplikace je mnohem rychlejší a svižnější navíc nabízí nové funkce. Mezi nové funkce je zasílání gifů, možnost měnit barvu chatu, či přezdívek a emo ikon.  Ve výsledku pro uživatele Windows nejsou až tak důležité nové funkce, jako spíše rychlost synchronizace a načítání zpráv.

Se starou aplikací se často stávalo, že zprávy přicházely několikrát a často se zpožděním přišla notifikace na již přečtenou zprávu.  To se snad nyní již dít nebude. Samozřejmě nová aplikace má také své mouchy. Nedávno přešla z beta verze do plnohodnotné. Osobně doufám, že Facebook tímto vývoj neukončil a dál bude aplikaci vylepšovat její rychlost i stabilitu, protože se stalo že již několikrát spadla.

Vzhledově se nová Messenger aplikace přibližuje verzím pro iOS a Android, nabízí i obdobné funkce, třeba se majitelé Windows telefonů brzo dočkají i možnosti volat skrze Messenger a pak bude mít Skype tvrdou konkurenci.

Aplikace Messenger pro Windows 10 ke stažení

Stahovat můžete přímo z oficiálního Windows Store.

Odkaz ke stažení aplikace Messenger ZDE

QR kod pro stažení přímo do mobilu:


Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup