Špičkový telefon OnePlus 2 vybavení

Špičkový telefon OnePlus 2 vybavení

Čínští výrobci se poslední dobou snaží rozbourat klasické rozdělení trhu s chytrými telefony a už dávno nemají v hledáčku pouhé „low end“ telefony, tedy ty nejlevnější, ale snaží se prokousat cestu i u těch opačných nejdražších a nejvýkonnějších. To se podařilo OnePlus, který se prodával, jak na běžícím pásu a většina zavedených výrobců, jako HTC, Microsoft (bývalá Nokia), a další mohli jen závidět. Svým vybavením se hravě vyrovnával tento telefon vlajkovým lodím i Apple a Samsungu, ovšem nabízel poloviční cenu.  Telefon šel tak na dračku, že výrobce musel zavést prodej pomocí pozvánek. Nyní uvedl na trh OnePlus 2, který vzhledově vypadá velice podobně, jako jeho předchůdce, ale uvnitř prošel razantní proměnou výbavy.

Tip: V prodeji jsou dvě verze a to s 32GB interní pamětí a 64GB interní pamětí, podle toho je i kapacita operační paměti a frekvence procesoru.

OnePlus 2 parametry:

OnePlus 2 operační systém:

Operační systém  Oxygen OS, který je převlečený Android 5.1 Lollipop.

OnePlus 2 displej:

Displej LCD dosahuje úctyhodných 5,5″ palců s rozlišením 1920x1080p a ochranou proti poškrábání Gorilla Glass 4.

OnePlus 2 výkon:

Srdcem telefonu je chipset Qualcomm Snapdragon 810, nemusíte se bát že by trpěl neduhem v podobě přehřívání, toto je opravená verze u které k přehřívání nedochází.  Chipset obsahuje 8 jádrový procesor, kdy 4 jádra mají frekvenci 1,87Ghz a zbylé čtyři 1,56GHz.Operační paměť je závislá na kapacitní verzi: 64GB kapacita má 4GB RAM a 16GB kapacita má 3GB RAM.  O grafiku se stará grafický čip Adreno 430.

OnePlus 2 fotografování a nahrávání:

  • Přední kamera nabízí fotografování fotek v kvalitě 5MP a nahrávání v FULL HD 1080p.
  • Zadní kamera je kvalitnější 13MP s optickou stabilizací obrazu, dual LED přisvětlením a laserovým automatickým zaostřením. Nahrávání videa v maximální kvalitě 2160p s 30fps a 720p s 120fps

OnePlus 2 kapacita:

Dvě kapacitní provedení 16GB a 64GB, bez možnosti přídavné paměťové karty, což je velká škoda.

OnePlus 2 senzory+ konektivita:

  • Akcelerometr, proximity, gyroskop a kompas,
  • GPS
  • Bluetooth verze 4
  • USB 2.0 oboustranná verze C
  • BEZ NFC
  • Snímač otisku prstu Fingerprint

OnePlus 2 baterie:

Telefon disponuje baterií s kapacitou 3300mAh.
YouTube Preview Image

Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup