Nová mobilní hra Angry Birds 2

Nová mobilní hra Angry Birds 2

Celosvětově nejoblíbenější mobilní hra napříč všemi mobilními platformami Angry Birds po mnoha zaměřených verzích (Star Wars, Stella, Transformers, atd), které neustále vycházely ovšem základ byl naprosto stejný, jako u klasických původních Angry Birds pouze s jiným převlekem designu.  Nyní konečně bylo uvedeno oficiální plnohodnotné pokračování Angry Birds 2.

Informace: Hra je dostupná pro Android a iOS, bohužel majitelé telefonů s Windows Phone se podle aktuálních informací této nové verze nedočkají. Pravděpodobně společnost Rovio čeká na uvedení Windows 10.

Uvedení nové verze je zcela logické, poněvadž zisky společnosti včetně oblíbenosti starších dílů neustále klesají. Jednoduše řečeno původní styl Angry Birds je již okoukaný a moc nepomohly vydané hry, jako Angry Birds Epic a Angry Birds Go. A tak jsem sám zvědav, jak budou vypadat nové Angry Birds 2, které mají být představeny a uvedeny do obchodů s aplikacemi 30.7.2015.

Teaster od tvůrců:

YouTube Preview Image

Oficiální GameplayTrailer:

YouTube Preview Image

Zajímavost: Za první dva dny hru hodnotilo na Google Play více jak 150 000 uživatelů a hra získala průměrné hodnocení 4.6 bodů z 5.

Odkazy ke stažení Angry Birds 2:

Google Play Angry Birds 2 pro Android:

Odkaz ke stažení hry ZDARMA: ZDE

Apple AppStore Angry Birds 2 pro iOS:

Odkaz ke stažení hry ZDARMA: ZDE

Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup