Windows Phone aplikace Texas Holdem Poker

Windows Phone aplikace        Texas Holdem Poker

Dnešní článek je určen milovníkům Pokeru. Rád bych vám představil nejlepší Windows Phone aplikaci, pro hraní texas holdem pokeru. Texas HoldEm Poker je velice graficky dobře zpracovaná hra, která má vše potřebné pro kvalitní hraní online pokeru. Výhodou je, že se nemusíte registrovat, pokud se ovšem zaregistrujete máte možnost si změnit jméno a přidat vlastního avatara.

Texas HoldEm Poker hra:

Hraním si zvyšujete level, načež při dosažení určitých levelů se vám otevírají nové stoly s vyššími sázkami. Kromě denních bonusů a zisku žetonů z výher, při hraní se vám po určité dobře otevře zlatá truhla s bonusem žetonů.

Hra a hraní je zcela zdarma, pokud byste ale chtěli si hru vylepšit a zakoupit si žetony tak počáteční cena je 80 000 žetonů za 40 Kč. Osobně si myslím, že rozhodně není pro běžné hraní nutná jakákoliv investice do žetonů.

Každý stůl má 9 míst pro hráče + jedno obsazené dealerkou, které můžete přihodit nějaký ten žeton a ona vám za to popřeje hodně štěstí. K dispozici je také online chat, kterým můžete s ostatními hráči komunikovat, či jim za žetony poslat dárek, který se jim objeví u avataru.

Hráčská základna je opravdu obrovská a nemusíte se bát ani například ve 2 hodiny ráno, že byste neměli proti komu hrát.

Texas HoldEm Poker požadavky:

  • Věková hranice 12+ let
  • Windows Phone 8 a 8.1
  • Velikost 16MB
  • Internetové připojení

Odkaz ke stažení Texas HoldEm Poker z Windows Store: ZDE

 nebo


Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup