Nejlevnější Windows Phone telefon Lumia 435

Nejlevnější Windows Phone telefon Microsoft Lumia 435

Microsoft se snaží dělat své chytré telefony s Windows Phone, čím dál více cenově dostupnější srovnatelné s levnými Android telefony, ale lepším hardwarovým vybavením a svižnějším operačním systémem, který se neseká i na méně výkonné hardwarové sestavě.

Osobně si nemyslím, že je správná cesta hnát až neúprosně cenu Windows Phone telefonů v nejnižší třídě takto dolu do rozmezí 69 Eur ( cca 2000Kč). V obchodech v ČR nutno připočítat nějakou tu stokorunu. Aby Microsoft dosáhl této ceny musel udělat určité kompromisy ve výbavě.

Windows Phone telefon Lumia 435 vybavení:

 Telefon Lumia 435 displej:

Telefon má 4″ palcový kapacitní displej s rozlišením 800×480, bez ochranného skla Gorilla Glass.

Telefon Lumia 435 výkon:

O výkon se stará dvou jádrový procesor s frekvencí každého jádra 1,2GHz. Zajímavá je velikost 1GB RAM, kterou bych s ohledem na cenu telefonu čekal spíše 512MB.

Telefon Lumia 435 kapacita:

Interní kapacita je 8GB, což je dostačující pro systém a pár aplikací, ale je možnost rozšíření pomocí externí paměťové karty s kapacitou AŽ 128GB, což je také překvapující, čekal bych max 64GB.

Telefon Lumia 435 fotoaparát + kamera:

  • Přední kamera:
    • VGA natáčení 480p
  • Zadní kamera:
    • 2MP fotoaparát

Telefon Lumia 435 senzory+ připojení:

  • Připojení: Wi-Fi a Bluetooth verze 4
  • Senzory: Proximity, Akcelerometr

Telefon Lumia 435 výdrž:

Tato Lumia má 1560 mAh velkou baterii, která má výdrž až 504 hodin pohotovostního režimu a až 64 hodin přehrávání hudby.

Závěr:

Aby tento telefon mohl dosáhnout nejnižší ceny na trhu s Windows Phone telefony muselo se šetřit především na kvalitě displeje a kamerách. Naopak mě překvapila 1GB RAM a možnost přídavné karty s kapacitou až 128GB. Tento telefon bych doporučil naprosto nenáročným uživatelům, který chtějí především volat,psát, prohlížet internetové stránky a používat pár aplikací.

YouTube Preview Image YouTube Preview Image
Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup