Co to je Microsoft HoloLens

Co to je Microsoft HoloLens

Dnešním dnem se i Microsoft přidává mezi firmy, které vyvíjí své vlastní virtuální brýle. Rozhodně jde zcela jinou cestou, nežli Google se svými Google Glass ty jdou směrem chytrých hodinek, pro klasické využívání při běžném nošení. Zato Microsoft razí cestu virtuální reality hezky z domova.

Brýle HoloLens:

Tyto brýle nabízí virtuální realitu s kterou je Microsoft opravdu oproti konkurenčním firmám v tomto odvětí hodně napřed. Spolu s Windows 10 můžete pomocí HoloLens stavět modely všech objektů a následně si je zobrazit virtuální realitou doma v pokoji. Velice zajímavá je možnost využití 3D tiskárny a následně onen virtuální objekt zhmotnit.

Samozřejmostí je směr vývoje i na hraní, kde bude asi největší poptávka zákazníků. Jistě bude naprosto dech beroucí hraní akční série her Haloo, pro Xbox.

S těmito brýlemi se otvírají obrovské možnosti využití nejen při hraní, ale i využití v armádě při výcviku, či objevování vesmíru.

YouTube Preview Image
Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup