Nejlepší Windows Phone aplikace pro video

Nejlepší Windows Phone aplikace pro tvorbu videa

Díky novým funkcím ve Windows Phone 8.1 se konečně objevují kvalitní aplikace pro vytváření a úpravu videa pro WP. V tomto článku se zaměřím na dle mého nejlepší aplikaci ve Windows Phone Store pro tvorbu a úpravu videa z dílny samotného Microsoftu. Jedná se o aplikaci Movie Creator Beta. I přes Beta verzi je aplikace plně funkční a kvalitní.

Obrovská výhoda této aplikace Movie Creator je že je zcela ZDARMA a je multiplatformní je dostupná, jak pro Windows Phone, tak i pro nová Windows 8.

Nová WP aplikace Movie Creator Beta:

Při prvním spuštěním aplikace se objeví průvodce aplikací, který vás s ní seznámí a ukáže všechny funkce aplikace. Do aplikace můžete vkládat svá videa, fotografie a doprovodit je hubou ze svého telefonu. Movie Creator má spoustu filtrů a efektů, kterými můžete výsledné video obohatit, včetně závěrečných titulků.

Jak vytvořit vlastní video ve Windows Phone Movie Creator?

  1. Po spuštění aplikace klikněte na „Create new movie
  2. Následně klikněte „add footage“ zde vyberte vlastní videa, fotografie a z velice zajímavé možnosti „places“, kde jsou fotografie rozřazeny podle místa jejich vyfocení. Po vybrání fotografií, či videí klikněte na „Done“.
  3. Pokud chcete přidat text do videa klikněte „add text
  4. Doporučuji využít funkce „Select theme„, kde si můžete vybrat  jeden z mnoha filtrů videa a většina z nich jsou opravdu povedené.
  5. Poté můžete přidat hudbu „select music“ výběr hudby je z písniček ve vašem telefonu.
  6. Nakonec můžete přidat závěrečné titulky „Enter credit here„.
  7. Po všech úkonech klikněte na Watch  a video se začne rendrovat (vytvářet)
  8. Následně se video začne přehrávat a vy si ho můžete stáhnout po kliknutí na Save.

Odkaz ke stažení z Windows Store: ZDE

Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup