Nová Windows Phone aplikace Stream.cz

Nová Windows Phone aplikace Stream.cz

Přední česká společnost Seznam.cz právě rozšířil svou nabídku aplikací pro majitele Windows Phone telefonů o novou aplikaci Stream.cz. O této aplikaci si rozhodili sami uživatelé v online hlasování více o něm  ZDE na výběr bylo z aplikací: Sport.cz, Super.cz, Firmy.cz, Pohádky a Stream.cz. A jak již víte, uživatelé vybrali Stream.cz a aplikace je již dostupná zdarma na Windows Phone Store.

Pro majitele Windows Phone je to rozhodně skvělá správa, že je aplikace již dostupná, protože mnohem zpříjemní přehrávání videí z Stream.cz, protože přes Internet Explorer to nebylo zrovna moc přívětivé a často se přehrávání videa pokazilo. Nyní stačí jednoduše spustit aplikaci, po jejím spuštění se vám zobrazí hlavní stránka, kde je seznam Stream pořadů následně můžete přejet tahem prstu zprava doleva na Oblíbené a Nejnovější a díky tomu vám žádný pořad neunikne. Aplikace obsahuje samozřejmě i vyhledávání.

Požadavky aplikace:

  • Internetové připojení pro přehrávání
  • Aplikace vyžaduje při instalaci 4MB místa
  • Windows Phone 8 a 8.1

Odkaz ke stažení z Windows Store: ZDE

Můžete přeskočit na konec a zanechat odpověď. Ping není v současnosti povolena.

Zanechat Komentář

Musíte být přihlášeni abyste mohli psát komentáře.

Powered by WordPress | Get Cheap or Free T-MobileCell Phones Online. | Thanks to Best Savings Accounts, Credit Cards and Reverse lookup